БТВ Едни от най-коментираните в социалните мрежи сюжети от вчерашните избори са изядената

...
БТВ
Едни от най-коментираните в социалните мрежи сюжети от вчерашните избори са изядената
Коментари Харесай

Очевидец: Бивша учителка по информатика е жената, която си изяде разписката в изборния ден

 БТВ Едни от най-коментираните в обществените мрежи сюжети от вчерашните избори са " изядената " квитанция от машина за гласоподаване в столицата и нападението с пикантен спрей в изборна секция в Пловдив, разкрива bTV.

Час преди края на изборния ден, Пловдив. Гласоподавател пръска с пикантен спрей ръководител на Секционна изборна комисия в регион Западен. Полиция и Бърза помощ реагират неотложно на нападението.

" Тя е била афектирана от метода, по който е гласувала, не знаем каква е повода за нейната реакция “, обясни Ивайло Василев, ръководител 16 РИК.

Новината, че жена в София е изяла контролната квитанция от машината, откакто ѝ отказали наново гласоподаване, продължава да е измежду най-коментираните от през вчерашния ден насам. Християн Михайлов, който е очевидец на случилото се, хвърля нова светлина върху сюжета.

" Тази бюлетина не беше глътната, както на всички места се приказва, жената доста умерено седна на този стол. Дъвчеше я няколко минути, както човек дъвче дъвка и в един миг просто попита къде има кошче за отпадък. Тя отиде до кошчето, извади бележката, която беше под формата на дъвка и най-спокойно си я изхвърли “, сподели Християн Михайлов от техническата поддръжка.

Жената не е дала пояснение за реакцията си.

А след компликациите с машината избирателката обяснила, че е някогашен преподавател по осведомителни технологии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР